G.M. Gunner: Kereszt a szívben

G. M. Gunner: Kereszt a szívben

novum pocket Kiadó, 2011

312 oldal

Már a borító is nagyon izgalmas, ahogy a jól megválasztott cím szintén figyelemfelkeltő. Mindezt azonnal elfelejtjük, ahogy elkezdjük olvasni a lebilincselő történetet, amelyben tisztességes, melegszívű, hívő emberek életéért, boldogságáért izgulhatunk.
A szerző olyan mesterien fűzi a sorokat, hogy egyszerűen képtelenség letenni a könyvet, hiszen minden oldalon történik valami, ami meghatározhatja a rokonszenves szereplők sorsát, tehát olvasunk, amíg csak a végére nem jutunk. A történet egyszerre szomorú és vidám, benne van minden, amitől félünk és amiben bízunk: betegség, vallás, szeretet, válás, hivatástudat, önzetlenség, tehát minden, ami az ember életét nehézzé és széppé teszi.

A szerző G.M. Gunner 23 éve dolgozik rákbetegekkel, tehát amikor a betegségről ír, bizony nagyon is tényszerűek a sorai. Három gyermeke van, tehát a gyermekeket is kiválóan ismeri, ezt is könnyen észreveszi az olvasó, ahogy áthatja a könyvet a küldetéstudat, vagyis az a szolgálat, amellyel a szerző éli mindennapjait.A szereplők ugyancsak színes, érdekes személyiségek, de a helyszínek kiválasztása legalább annyira izgalmas, hiszen eljuthatunk Afrikába, ahol megismerhetjük az ötcsillagos luxushotel világát, de az árva gyermekeket befogadó misszió életét is.

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik szeretik a fordulatos, izgalmas történeteket, de azoknak is ajánlom, akik kíváncsiak a hívő emberek lelki vívódásaira, mert a kötetből megtudhatják, milyen az önzetlen szeretet és a tisztesség.

A szerző minden eladott példány után 200 Ft-tal támogatja Alapítványunkat!

Köszönjük!

Kedvcsinálóként a szerző "Akár egy vízcsepp" című novellája az alábbi linkre kattintva olvasható!