Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönet a segítségért!

Cikkek

Könnyed farsangi hangverseny

2017.02.13

Musicalek, filmzenék a Monarchia Szimfonikus Zenekar előadásában.

Vezényel: Werner Gábor 

A Monarchia Szimfonikus Zenekar tagjai az ország legjobb szimfonikus zenekaraiból verbuválódtak. Fiatal, rendkívül energikus muzsikusokból áll, amely a korunkban elvárható dinamikus hangzásvilágnak maradéktalanul megfelel. A Polgárok Háza közönsége által immár jól ismert, nemzetközi hírű zenekar ezúttal közkedvelt musicalek részleteivel, kedvenc filmzenéinkkel és más népszerű művekkel szórakoztatja vendégeinket.

A belépés díjtalan!

Ezt a koncertet AZ EMLŐRÁK GYÓGYÍTÁSÁÉRT Alapítványnak ajánlotta fel a MONARCHIA Szimfonikus zenekar. 

A koncertre a belépés díjtalan de ALAPÍTVÁNYUNK javára adományokat elfogadunk! 

A bevételből második alapítványi kiadványunk költségeit szeretnénk fedezni, mely a betegséget túlélők történeteivel és hasznos tanácsokkal segít az emlőrákkal éppen megküzdőknek! 

Gyere el, szórakozz jól, és segíts, hogy segíthessünk! 

Várunk szeretettel!

Helyszín:

Polgárok Háza -Díszterem
1089 Budapest Visi Imre u. 6.

Időpont: 2017-02-17 18:00

farsang2.png

 

Vágjuk el a betegség útját rózsaszín láncfűrésszel!

2017.02.13

Vágjuk el a betegség útját rózsaszín láncfűrésszel! - a HUSQVARNA cég magyarországi képviselete a társadalmi felelősségvállalás keretében támogatta alapítványunkat.

KÖSZÖNJÜK! :-)

husqvarna3.jpg

 

Köszönjük a felajánlást, Husqvarna!

2016.10.15

husqvarna.jpg

 

Az illat szépsége - Köszönjük AVON!

2016.09.27

AZ ILLAT SZÉPSÉGE

avon-kenzo.jpg

(Teljes méretben itt érhető el: avon kenzo.pdf)

Az AVON egyedülálló együttműködésre kért fel három magyar tervezőt.

Az eredmény nemcsak bámulatos, de elérhető is.

Az AVON Life parfümöt az AVONnal közösen alkotta meg a híres divattervező, Kenzo Takada, aki élete során jó néhány országban megfordult. A rengeteg élmény hatására álmodta meg divatkollekcióit, illetve ezek a tapasztalatok adódnak össze az illat mögött megbúvó üzenetben is: a világ – minden csodájával, kultúrájával, különbözőségével együtt – gyönyörű hely, érdemes az élet minden percét megélni, és engedni, hogy hasson ránk a körülöttünk mindenütt jelenlévő szépség. Ez az illat az életigenlés, a pozitív gondolkodás, önmagunk és a világ iránti szeretet és elfogadás jelképe. A női illat fő motívuma az ibolya, a fehér tea és az írisz – egy meghökkentő fás-virágos illatkategória.

Az AVON három elismert magyar tervezőt kért fel, álmodjanak ruhát az AVON Life illathoz.

A dizájnerruhákat a magazin megjelenését követően árverésre bocsátjuk. A licit során befolyt összeget az Emlőrák Gyógyításáért Alapítványnak ajánlották fel.

Köszönjük AVON!

 

Köszönjük WIMA! :-)

2016.07.15

Köszönjük WIMA! :-)

A WIMA (Women International Motorcycle Association) Női Nemzetközi Motoros Egyesület Magyarországon 2012-ben alakult.

2016. július 14-én Esztergomból indulva, Budapestre, az 56-osok terére vonult közel 250, a mellrák elleni küzdelem jelképeként ismert rózsaszín szalagot viselő motoros hölgy. A résztvevők között tapasztalt hölgyek, édesanyák, sőt nagymamák is voltak a világ minden pontjáról.

Felvonulásuk egyik célja az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány támogatása volt, melynek keretében 250.000 Ft adományt nyújtottak át Alapítványunk Kuratóriumi elnökének, Puskás Gabriellának.

Köszönjük a nagyszerű kezdeményezést és hálásak vagyunk a megtisztelő adományért, melyet céljaink megvalósítására fordítunk!

Szívből köszönjük!

20160714_123504.jpg

További képek a rendezvényről ITT!

 

Köszönjük!

2015.11.06

2015. október 20-án került megrendezésre a Monarchia Szimfonikus Zenekar 15. jubileumi koncertje, mely egyben jótékonysági célt is szolgált. A nagyszerű koncertélmény mellett a Zenekar felajánlotta Alapítványunk javára a helyszínen gyűjtött adományokat, mellyel az onkológiai betegek gyógyulásához tudunk hozzájárulni.

Hálásan köszönjük!

 

Segít a Brigád!

2015.06.18

A Bónusz Brigád kezdeményezésén keresztül is támogathatjátok Alapítványunk munkáját! :-) 
Nagyon köszönjük a felajánlásokat! 

http://www.bonuszbrigad.hu/az-emlorak-gyogyitasaert-b43406

 

breast_cancer_awareness_month_0.jpg

 

 

Vásárlásával is segíthet!

2015.04.13

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy kiemelt támogatónk, Pharmacomm Consulting Kft. megnyitotta a PinkBolt.hu webáruházat.

PinkBolt.hu webáruház üzemeltetői Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány önkéntes segítői. Feltett szándékuk, hogy a segítői munkán túl anyagilag is hozzájáruljanak az Alapítvány működéséhez, céljainak megvalósításához. Ennek érdekében hozták létre webáruházukat.

A forgalmazott termékek értékesítése után anyagi támogatást nyújtanak az Alapítványnak. Fontosnak tartják, hogy az Alapítvány üzenete, a rendszeres emlő-önvizsgálat valamint a mammográfiai vizsgálat fontossága eljusson az érintettekhez. Az időben diagnosztizált emlőrák jó eséllyel gyógyítható!

Nagyon köszönjük a támogatást!

pinkbolt-fejlec.jpg

 

Szívpárna adomány

2015.03.04

A Baptista Szeretetszolgálat segítő közreműködésével folyamatosan tudjuk emlőműtéten átesett betegeinknek biztosítani a szívpárnákat. 

A szívpárnákat kifejezetten mellrák miatti műtéten átesett hölgyeknek ajánlják. Ez a párna a kar alá téve csökkenti a kar feszülését, a műtéti seb húzódását, az ödéma kialakulását a műtét után.

A szívpárna Alapítványunknál, Puskás Gabriellától kérhető telefonon: 06 70 318 3618, vagy e-mailben: puskas.gabi@uzsoki.hu

Köszönjük!

szivparna_mukodes_920.jpg

 

Köszönet a szívpárnákért!

2014.12.20

Alapítványunk a napokban 8 db "szívpárnát" kapott egy kedves felajánlótól.

A szívpárnákat kifejezetten mellrák miatti műtéten átesett hölgyeknek ajánlják. Ez a párna a kar alá téve csökkenti a kar feszülését, a műtéti seb húzódását, az ödéma kialakulását a műtét után. 

Alapítványunk - a felajánló kérésének megfelelően - a párnákat eljuttatta a sebészeti osztályra, ahol friss emlőműtött betegeknek fogják kiosztani azokat.

Nagyon szépen köszönjük a szívből jövő felajánlást!

 

szivparna_mukodes_920.jpg

Kép forrása: szívpárna.hu

 


 

 


Profilkép


Elérhetőség

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

1145 Budapest, Uzsoki utca 29.

06 1 251-7333 / 1386. mellék

info@emlorakalapitvany.hu