Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Támogassa Ön is munkánkat!

Menüpontok

Cikkek

Mesélje el gyógyulása történetét!

2013.09.12

Kedves Alapítvány pártoló!

Sokan sokféleképpen reagálnak, ha szembesülnek a diagnózissal: mellrákjuk van.

A kezdeti sokk után vannak akik eltitkolják környezetük elől a problémát, mások világgá kiáltják hogy megkönnyebbüljenek.

Egy valami azonban közös: mindenki sötétben tapogatózik, nem tudja mi vár rá.

Segítsen másokon, mesélje el gyógyulása történetét!

Idén 20 éves Alapítványunk azzal szeretne segíteni ebben a bizonytalan lelkiállapotban, fogódzókat adni a kiútkeresésben, hogy összegyűjti a gyógyulástörténeteket, melyeket egy tematikus kiadvány formájában tesz elérhetővé az érdeklődők számára.

Amennyiben szívesen megosztaná másokkal történetét (névvel vagy akár név nélkül), kérjük, írja meg nekünk e-mailben a info@emlorakalapitvany.hu címre.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Támogassa Ön is munkánkat! | Hozzászólások: 2

Önkéntesség

2013.02.12

Alapítványi munkák sokrétű, és rengeteg szervezéssel jár. Örömmel fogadunk minden segítséget, mely közelebb visz minket céljaink megvalósításához. Amennyiben kedvet és elszántságot érez magában, és szívesen segítene -ingyen- jelentkezzen nálunk e-mailben. ...

 

Adomány

2013.02.12

Alapítványunk szerény anyagi háttérrel rendelkezik, így - bár igyekszünk a lehetőségekből a maximumot kihozni - sajnos számos projekt vár még megvalósításra. Lelkesek és elkötelezettek vagyunk céljaink mellett, de a mai pénzorientált világban, ez sokszor kevés. Céljaink megvalósításához ezért, nagy örömmel fogadjuk adományaikat. ...

 

 

Kiemelt támogatóink

2013.02.12

 

 


Profilkép


Elérhetőség

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

1145 Budapest, Uzsoki utca 29.

06 1 251-7333 / 1386. mellék

info@emlorakalapitvany.hu