Önsegítő csoportok

Cikkek

Újra rátalál a rákos nőkre a szépség és a méltóság

2015.02.17

A rák elleni küzdelemnek gyakran része a fájdalmas kemoterápia. Ennek egyik következménye, a hajhullás pedig folyamatosan emlékezteti a beteget a halandóságra, az élet végességére. A hajkorona elvesztése különösen nehéz lehet a hölgyek számára, mert ez a testrész a nőiesség és az erő szimbóluma is, illetve mert a haj hiánya a külvilág számára is feltárja, hogy milyen küzdelem van jelen életükben.

Budapest, V. kerület - Százszorszép Hastánc Klub

2013.10.08

A Százszorszép Hastánc Klub Alapítványunk kiemelt partnere!

A Szalai Márta vezette Százszorszép Hastánc Klub 2005. március 8-án jött létre. Az időpont megválasztása nem előre eltervezett volt, a „sors” vezérelte, hogy éppen nőnapon kezdjük meg életünket. A Százszorszép névvel mindazon érzést kívánjuk kifejezni, amelyet tánc közben testileg és lelkileg átélhetünk.

Budapest, XIII. kerület - Újjászületés Rehabilitációs Táncklub

2013.10.05

Az Újjászületés Rehabilitációs Táncklub alapítói emlődaganatos betegek voltunk, de meggyógyultunk, győztünk. A klubban szeretettel várjuk azokat a hölgyeket, akik bármilyen daganatos betegségben érintettek, akár gyógyultak, akár még küzdenek a betegséggel. A táncos foglalkozások ingyenesek.

Baja - Teljes Életért Klub

2013.10.03

Horváth Erzsébet, 2012-ben alapított Baján egy Önsegítő Klubot, ahol a daganatos betegeket segítik rehabilitációjuk alatt ingyenes programok szervezésével.

Nevük: Teljes Életért Klub

Rendszeres programok, előadók segítik a gyógyulni vágyókat.