Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Szükségünk van az ÖN segítségére is!

2013.09.20

 KEDVES HÖLGYEM!

Nagyon fontos, hogy beépüljön a köztudatba az a tény, hogy az időben felfedezett emlőrák nagy eséllyel gyógyítható. Senki nem ígéri, hogy a gyógyuláshoz vezető út könnyű, rövid és akadálymentes, ám a cél igenis elérhető, és az emlőrák túlélhető!

A cél közelében sokan meglepődve döbbennek rá, hogy a gyógyulás nem csak testi, de lelki megújulással - jelentős életszemlélet váltással is jár.

 virga.png

Alapítványunk idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Erre a jeles alkalomra egy különleges meglepetéssel készülünk, ám ehhez szükségünk van az ÖN segítségére is!

Sok éves tapasztalatból tudjuk, hogy a diagnózissal éppen szembesülő, vagy kezelések alatt álló betegek erőt merítenek a gyógyult vagy gyógyulás útján járó sorstársuk tapasztalataiból.

Szeretnénk összegyűjteni emlőrákon átesett betegeink történeteit, melyben leírják, hogyan élték meg ezt a nehéz időszakot, ki vagy mi adott erőt ahhoz, hogy tovább és tovább harcoljanak a győzelemért – a gyógyulásért.

Ha ÖN is megosztaná sorstársaival tapasztalatait, érzéseit, kérjük, ne habozzon, írja le és küldje el egy zárt borítékban, vagy elektronikus úton juttassa el alapítványunk címére. (természetesen nevét nem kell feltüntetnie).

Az összegyűjtött történetek egy részét kiadványban is szeretnénk megjelentetni, hogy minél több érdeklődőhöz eljuthasson.

Címünk: Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

1145 Budapest, Uzsoki utca 29.

E-mail: info@emlorakalapitvany.hu

www.emlorakalapitvany.hu

 

PARTY IN PINK!

2013.09.17

 Zumbázz a mellrák ellen!

party-in-pink-plakat.jpg

 

Boldog nőnapot kívánunk!

2013.03.08

Egy gyönyörű Müller Péter idézettel kívánunk nagyon boldog nőnapot!:)

“Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata.
A többi nem az.
A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a “valóság”, amikor egyedül, kővé dermedt, magányos lélekkel élünk...... 

 

Támogatóink

2013.02.12

 

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 

 


Profilkép


Elérhetőség

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

1145 Budapest, Uzsoki utca 29.

06 1 251-7333 / 1386. mellék

info@emlorakalapitvany.hu