Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hídemberek - Nőnek maradni

2014.03.31

Tímea történetén keresztül megmutatjuk a mellrák elleni küzdelem lényegét, Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány céljait és munkáját. 

Bízunk benne, hogy ez a kisfilm rávilágít az önvizsgálat fontosságára, mert az emlőrák korai felismerése életet menthet!

 

2010 nyarán Tímea a szokásos önvizsgálatot végezte el magán a tükör előtt, amikor a bal melle oldalán észrevett egy apró csomót. Akkor még nem igazán foglalkozott vele, szinte biztos volt benne, hogy ez csak egy jelentéktelen kis csomó, de azért megemlítette a következő vizsgálaton. Akkor még az orvosok sem gondoltak komoly bajra, de hogy kiderüljön mi az a csomó, újabb vizsgálatokra küldték Tímeát. Egy hónap telt el, mire végre megtudhatta az eredményt. Addig párjával, Botonddal nem is gondoltak arra, hogy itt valami nagyobb baj is lehet. Tímea és Botond csak pár hónapja jöttek össze...

Igenis léteznek kivételek!

Olyanok, akik figyelmet érdemlő tetteikkel, olykor éppen bukásaikkal irányt mutatnak mindannyiunknak. Akik segítenek átkelni a hídon, és választ adnak a csak látszólag egyszerűnek tűnő kérdésre, hogy mi a helyes, és mi a rossz.

Ez a film a segítségről, az egymásra való odafigyelésről szól. Hétköznapi hősök, nem hétköznapi történetekkel.

 

Szerkesztő: Tamás Anita

Vágó: Horváth Erika Eszter

Gyártásvezető: Földes-Tódor Virág

Operatőr: Lakatos Péter

Studió vezető: Pelley István, Szalai Ildikó

Produkciós Vezető: Pomozi Gyula

 

Főszerkesztő: Sleisz Csaba

 
 

 


Profilkép


Elérhetőség

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

1145 Budapest, Uzsoki utca 29.

06 20 627 4366

info@emlorakalapitvany.hu