Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Étkezés

Cikkek

Természetes eredetű készítmények alkalmazása a daganatos betegségek kezelésében

2014.03.11

Gyógyszerészekből és szakorvosokból álló munkacsoportok világszerte és hazánkban is vizsgálják, hogy a természetes eredetű készítmények milyen hatással vannak a daganatos betegségekre.

 
 

Cola Light

2014.03.10

Olvassátok el a teljes cikket, érdemes!

 

"A Cola-Light-ot sokan a sporttal és az egészséggel kapcsolják össze, valójában idegméregként ható, potenciálisan rákkeltő, nagy intenzitású édesítőszerek (aszpartám és aceszulfám-K), fog- és csontromboló savak (foszforsav), DNS-károsító színezőanyagok (ammónium-szulfitos karamell), pszichikai függőséget okozó koffein, illetve további meg nem nevezett „ízesítőanyagok" az aggasztó elegye.

Nátrium-benzoátot is tartalmaz, amely erős savak jelenléte mellett - ilyen például a citromsav, ami a termékben ugyancsak megtalálható - rákkeltő benzollá (lásd alább) bomlik."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Étkezés | Hozzászólások: 0

Daganatos betegek táplálkozása: tanácsok mindenkinek

2013.09.12

 A rákellenes táplálkozás szabályai

A szakértők régóta egyetértenek abban, hogy daganatos megbetegedések esetén fontos az egyénre szabott étrend összeállítása. A diéta itt sem egyszerűsíthető le, hiszen minden érintett más-más stádiumban van, és más-más alkati tulajdonságokkal rendelkezik.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Étkezés | Hozzászólások: 1

Bio csírák élettani hatásai

2013.03.20

Tekintsük át néhány csíra jótékony, szervezetet építő tulajdonságát.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Étkezés | Hozzászólások: 0

Vitaminok felsőfokon! Hogyan csíráztassunk?

2013.03.20

A csírák a legtáplálóbb, élő, nyers, organikus ételek, amelyhez hozzájuthatunk. A csírák kifejezetten táplálóak, fogyókúrába is tökéletesen beépíthetőek, továbbá normalizálják az anyagcserét és jó hatással vannak a tápanyagok felszívódására, lebontására és beépülésére.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Étkezés | Hozzászólások: 0

SÜTŐTÖK- A 10 leghatékonyabb táplálék a rák megelőzésére

2013.03.16

A Közép- illetve Dél-Amerikából származó növény az inkák, az aztékok és a maják jellegzetes tápláléka volt. Amellett, hogy fagyos estéken felmelegít, egészségügyi szempontból is rendkívül hasznos a fogyasztása.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Étkezés | Hozzászólások: 0

ALMA - A 10 leghatékonyabb táplálék a rák megelőzésére

2013.03.16

" Minden nap egy alma, az orvost távol tartja" - Ismerjük a mondást, de mire is jó az alma?

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Étkezés | Hozzászólások: 0

PARADICSOM- A 10 leghatékonyabb táplálék a rák megelőzésére

2013.03.16

Furcsa táplálékunk a paradicsom. Akinek segít, azt egészségessé teszi, akár a legsúlyosabb önpusztító betegségekkel szemben is.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Étkezés | Hozzászólások: 0

EPER- A 10 leghatékonyabb táplálék a rák megelőzésére

2013.03.16

Az eper valódi csodaszer, mely segít megőrizni az egészségedet és a szépségedet is. Többszáz évvel ezelőtt elsősorban gyógynövényként tartották számon, és csak a 14. századtól lett a gasztronómiában is kedvelt gyümölcs.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Étkezés | Hozzászólások: 0

Gerson terápia

2013.03.16

Hogy mi is pontosan, és miért ajánlják a rákbetegeknek? A filmből kiderül!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Étkezés | Hozzászólások: 0


 

 


Profilkép


Elérhetőség

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

1145 Budapest, Uzsoki utca 29.

06 1 251-7333 / 1386. mellék

info@emlorakalapitvany.hu