Adó 1%

Cikkek

Horváth Lili mellénk állt, segíts Te is!

2016.04.13

Horváth Lili mellénk állt, segíts Te is!

Horváth Lili, az immár 24 éve működő „Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány” ügye mellé állt. Az Alapítványnak – a magyarországi emlőrákkutatás, gyógyítás fejlesztésén túl – fő célkitűzése a széles körű tájékoztatás az emlőrák megelőzésével, kezelésével és rehabilitációjával kapcsolatban. A Jászai-díjas színművész örömmel vállalta, hogy az Alapítvány kampányarcaként hívja fel a figyelmet az emlőrák kockázatára, a rendszeres önvizsgálat és a szűrővizsgálatokon való megjelenés fontosságára.

12620839_10205666512682364_2041575588_o.jpg

„Az önkéntesség komoly társadalmi szerepvállalás, amelyhez valószínűleg emberi érettség is szükséges. Én hamarosan negyven leszek, három gyerekem van, nyilván másként gondolkozom, mint húsz évesen. Én elköteleztem magam Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány céljai mellett. Remélem, adhatok, továbbíthatok értékeket ily módon is, nem csak a művészet révén a színpadon.

Fontosnak tartom: a mellrák nem csupán a nőkre tartozik. A férfitársakra is. A családra. Nem lehet tabu a betegség, hiszen lényeges ilyenkor a család figyelme. Beszélni kell róla. Ha titkoljuk a bajt a családunk előtt, azzal inkább a szorongásukat erősítjük, és közben a magunk félelmeit is. Közösen kell feldolgozni az ilyen traumákat, hogy egymást erősítse aztán a család.”

Puskás Gabriella „Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány” kuratóriumának elnöke elmondta: Az emlőrák sajnos minden nyolcadik nőt érinti Magyarországon. A kezdeményezés lényege egy társadalmi szemléletváltás generálása, melynek célja, hogy minél többen megértsék, hogy az emlőrák ma már nem halálos ítélet, korai felismeréssel nagyon jó eséllyel gyógyítható, sőt manapság már nem sokban különbözik más krónikus betegségektől. Fel kell végre ismernünk, hogy egészségünk érték, melynek megőrzéséért mi magunk is nagymértékben felelősséggel tartozunk.”

Adományozd TE is e nemes – nőies célra adód 1 százalékát!

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány adószáma: 18052150-1-42

Számlaszámuk: K&H Bank 10409015-90112399

Rendelkező nyilatkozat a befizetett adó egy százalékáról ITT!

Köszönjük!

12620839_10205666512682364_2041575588_o.jpg

Teljes bejegyzés | Menüpont: Adó 1%

Adó 1%

2013.02.13

Kedves Barátok, Ismerősök, Támogatók!

Alapítványunk 1993. óta áll az emlőrákos betegek szolgálatában.

Szerény anyagi helyzetünk nem teszi lehetővé, hogy méregdrága médiahirdetéseket fizessünk, azonban ahhoz, hogy mindennapi munkánkat - Alapítványunktól elvárt színvonalon és minőségben, lelkiismeretesen- a továbbiakban is el tudjuk látni, szükségünk van anyagi segítségre.

Kérjük, támogassa Alapítványunk munkáját, adójának 1 százalékos felajánlásával!

Alapítványunk adószáma: 18052150-1-42

Számlaszámunk: K&H Bank 10409015-90112399

Köszönjük segítségét!

Rendelkező nyilatkozat a befizetett adó egy százalékáról - LETÖLTHETŐ

11053881_863262647064461_7812139758930716366_n.jpg

Kérjük, amennyiben módja van rá, töltse le Alapítványunk plakátját és helyezze ki munkahelyén!

1%-os PLAKÁT LETÖLTÉS!

Amennyiben nincs módja kinyomtatni, de szívesen kihelyezné plakátunkat, kérjük jelezze felénk e-mailben, és küldünk Önnek nyomtatott anyagot.

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÁSUKAT!

Teljes bejegyzés | Menüpont: Adó 1%